QUILTED AR JKT

H11428

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Kjo xhaketë adidas me tegela është e ngrohtë, e butë dhe e gatshme për t’u veshur. Një përshtatje e lirë ju mban të lëvizni me rehati gjatë gjithë ditës dhe një zinxhir i plotë ju jep opsione stili dhe ngrohtësie.