QUESTION MID

FX4278

BASKETBALL

119.00

Përmbajtja e produktit:

ATLETET IKONIKE TË BASKETBOLLIT  të Frymëzuara NGA ALLEN IVERSON

Stili retro B-ball me qëndrim modern. Këto Question Mid Shoes për meshkuj u projektuan fillimisht për Allen “The Answer” Iverson. Pjesa e sipërme është prej lëkure të butë dhe ka një ngjyrë kontrasti në gishtin e këmbës. Mbështjellësi gjashtëkëndor me firmë ofron rehati gjatë gjithë ditës. Logot e qëndisura e mbajnë stilin të ligjshëm.