QUARTERZIP W

HG8505

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €55.00.Current price is: €28.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 85% / Material elastik 15%

Vrimat e gishtave mbajnë pjesën e sipërme elegante dhe elastike qoftë nëse jeni duke gjuajtur rrathë ose duke bërë joga në park—ndërsa përshtatja e hollë përqafon trupin tuaj për një ndjesi ‘lëkure të dytë’.