QQR- REEBOK LINEAR READ

DU4702

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk 100%

Qëndroni të gatshëm për pamjen tuaj në palestër dhe shtoni këtë bluzë të meshkujve në përditshmërin tuaj. E bërë për trajnime kardio apo peshëngritëse, kjo bluzë ofron rehati me një përshtatje dhe pëlhurë të hollë. Bashkoni këtë pamje autentike me pantallona të shkurtra.