PUREMOTION ADAPT

GX5653

RUNNING

65.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Material sintetik

Stil i pastër, modern. Këto atlete kanë një dizajn tërheqës të sipërm dhe të hijshëm. Një brez elastik kalon në mes duke e bërë më të lehtë mbathjen e tyre pa lidhëse, ndërsa mbështjellja e Cloudfoam shton rehati të pamposhtur gjatë ecjes.