PUREBOOST

BA8895

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil i thurur

Pjesa e poshtme: Gomë

Ndjehuni të lidhur me tokën dhe me lëvizjet tuaja në këto atlete. Këto atlete janë të dizajnuara për qytet, në mot të ftohtë që funksionojnë me një sipërme të thurrur me rregullues rezistent ndaj spërkatjes dhe një jakë mbrojtëse ndaj të ftohtit. Pjesa e jashtme siguron tërheqje optimale në sipërfaqet e lagështa ose të rrëshqitshme.