PUMP COVER TEE

IP9195

TRAINING

60.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i riciklular: 87%  , / Elastan: 13%

Një printim gjeometrik e bën këtë bluzë stërvitore adidas një fituese të sigurt në palestër. Ndjehuni të sigurt duke ditur se AEROREADY do t’ju mbajë të thatë ndërsa vazhdoni me atë seancë HIIT ose klasë rrotullimi. Një përshtatje e relaksuar me shtresa pëlhure të lehta, të përshtatshme si për ngritjet e ngrohta ashtu edhe për uljet e ftohta.

Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.