PUMA X-CELL NOVA FS

379495-02

CORE

75.00

Përmbajtja e produktit:

PUMA X-CELL NOVA FS është një atlet sportive e dizajnuar me përqendrim në performancë dhe stil nga bashkëpunimi i markës Puma me teknologjinë inovative X-CELL. Atletet ofrojnë një kombinim të shkëlqyeshëm të komfortit dhe stabilitetit gjatë aktiviteteve sportive.

Dizajni i jashtëm i X-CELL NOVA FS përdor linja moderne dhe detaje të ndërlikuara, duke e bërë atë një alternativë tërheqëse jo vetëm për sport, por edhe për përdorim të përditshëm me stil. Teknologjia X-CELL siguron një amortizim të përsosur dhe stabilitet në secilën hap, duke e bërë këtë këpucë ideale për aktivitete të ndryshme sportive.

Materiale të larta cilësie dhe përpunim i kujdesshëm bëjnë X-CELL NOVA FS një zgjedhje të shkëlqyeshme për ata që kërkojnë atlete sportive me performancë të lartë dhe estetikë të sofistikuar. Ky produkt i Puma përbën një kombinim të mirë të teknologjisë së fundit dhe dizajnit të përparuar, plotësuar me logon ikonike të markës për një stil të përkryer.