PUMA TRINITY LITE

389292-01

CORE

Original price was: €70.00.Current price is: €49.00.

Përmbajtja e produktit:

Këto atlete nga Puma janë dizajnuar për të ofruar një kombinim të përsosur midis stilit dhe performancës. Teknologjia e fundit dhe materialet e përdorura sigurojnë një përvojë të përshtatshme dhe të lehtë në çdo lëvizje.

Dizajni i tyre modern dhe përdorimi i ngjyrave të ndritshme i bën ato të shkëlqejnë në çdo rrethanë. Për aktivitetet e palestrës, jogging ose përditshmërinë tuaj të përgjithshme, PUMA TRINITY LITE është zgjedhja e duhur për të mbajtur stërvitjen tuaj në nivelin më të lartë të stil dhe performancës.