PUMA SQUAD DRESS TR

679671-01

CORE

45.00

Përmbajtja e produktit:

Drejtpërdrejt nga fusha në stil: PUMA SQUAD DRESS TR është pjesa që i bën dallim garderobës suaj sportive!
Fustani sportiv nga Puma kombinon komoditetin dhe stilin në një mënyrë të përkryer. Dizajnuar me detaje të hollësishme dhe një kujdes të vecantë për përditshmërinë, ky fustan ofron një pamje të freskëtë dhe të sofistikuar në çdo aktivitet. Materiale cilësore dhe logo e njohur e Puma bëjnë një zgjedhje të shkëlqyer për ata që duan të ndihen të sigurt dhe të shfaqin një stil të pasur.