PUMA RS-X EFEKT PRM JR

391978-13

PRIME

95.00

Përmbajtja e produktit:

Këto atlete nga PUMA janë një kombinim perfekt i performancës dhe dizajnit të ndritshëm. Me një kombinim të ngjyrave të ndritshme dhe detajeve , RS-X EFEKT PRM JR ofron një pamje të shkëlqyer dhe një përformance të përshtatshme për aktivitetet e përditshme.

Teknologjia e fundit dhe përdorimi i materialeve të larta bëjnë këto atlete një zgjedhje të shkëlqyer për çdo aktivitet të përditshëm. Perfekte për stërvitje, shëtitje në qytet, ose për të shfaqur një stil të shkëlqyer casual, PUMA RS-X EFEKT PRM JR janë shtesë e mrekullueshme për koleksionin e çdo të riu.