PUMA RAD/CAL TEE

678913-83

CORE

28.00

Përmbajtja e produktit:

PUMA RAD/CAL TEE: Stil i shkëlqyer, shprehje e përkryer! Ky t-shirt nga Puma sjell një pamje të freskëtë dhe të sofistikuar në garderobën tënde. Dizajnuar me një kombinim të detajeve të thjeshta dhe të sofistikuara, PUMA RAD/CAL TEE shfaq një sharm të vecantë sportiv. Materiale cilësore dhe logo e shquar e Puma bëjnë këtë t-shirt një zgjedhje të shkëlqyer për ata që duan të ndihen të rehatshëm dhe të shfaqin një stil të veçantë në çdo moment.