PUMA PUMATECH TRACK PANT DK

624388-01

PRIME

70.00

Përmbajtja e produktit:

Stil dhe performancë në çdo hap! Këto pantallona nga Puma sjellin një ndjesi të përsosur të sportit dhe një pamje të sofistikuar. Dizajnuar me një fokus të veçantë në komoditet dhe stilit, PUMA PUMATECH TRACK PANT DK është zgjedhja e përkryer për përditshmërinë tuaj aktive. Materiale cilësore dhe detajet e hollësishme, përfshirë logon e shquar Puma, bëjnë këto pantallona një zgjedhje të shkëlqyer për ata që dëshirojnë një kombinim të përsosur të stil-it dhe performancës.