PUMA PUMATECH POCKET TEE

624379-01

PRIME

35.00

Përmbajtja e produktit:

Kjo bluzë nga Puma është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që duan të përputhen stilit dhe performancës. Dizajnuar me një detaj të posaçëmi, kjo maicë ofron një kombinim të shkëlqyer të shkëlqimit dhe përshtatshmërisë.

Materiale të cilësisë së lartë dhe një përshtatje e përkryer bëjnë këtë maicë të jetë zgjedhja e duhur për çdo rrethanë. Perfekte për përdorim në palestër, aktivitete sportive ose për një pamje casual, PUMA PUMATECH POCKET TEE do të jetë shtesë e shkëlqyer në garderobën tuaj.