PUMA METAL CAT CAP

021269-61

CORE

18.00

Përmbajtja e produktit:

Kapela nga PUMA sjell një kombinim të përsosur të stilit dhe komoditetit për përdoruesit e tij. Dizajnuar me një ngjyrë bazë të qetë dhe një logo metalike të PUMA-s në pjesën përparëse, ky kapak ofron një pamje moderne dhe të sofistikuar.

Materialet cilësore dhe forma e përshtatshme bëjnë këtë kapelë një zgjedhje të përshtatshme për çdo rrethanë. Perfekt për përdorim në dita të nxehta diellore, stërvitje në palestër, ose për të plotësuar një pamje casual, PUMA METAL CAT CAP do të jetë pjesë e rëndësishme e garderobës suaj.