PUMA HER TEE

677883-01

CORE

28.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Ky t-shirt nga Puma është një shtesë e përkryer në garderobën tuaj casual. Dizajnuar me një fokus të vecantë në minimalizmin e stil-it, PUMA HER TEE sjell një pamje të freskëtë dhe të përshtatshme për çdo rrethanë.

Materiale të buta dhe përshtatja e përkryer e bëjnë këtë t-shirt një zgjedhje të shkëlqyer për përditshmërinë tuaj të përditshme. Logoja e njohur e Puma e bën këtë t-shirt një shprehje të fuqishme të stilit sportiv.