PUMA EVOSTRIPE FZ HOODIE

677878-01

CORE

75.00

Përmbajtja e produktit:

Hooded sweatshirt Puma Evostripe Hoody është një veshje e përsosur sportive e dizajnuar nga marka e njohur Puma. Kjo duks me kapuç, e njohur edhe si hoody, kombinon stilin dhe performancën në një mënyrë të shkëlqyeshme. Materialet e përdorura janë cilësore, duke siguruar një ndjesi të këndshme dhe komode gjatë përdorimit.

Dizajni i saj i veçantë Evostripe sjell një prekje moderne dhe dinamike. Përforcimet e vecanta në vendet kyçe dhe detajet e ngjashme e bëjnë këtë hoody jo vetëm një veshje stilizuese, por edhe funksionale për aktivitetet sportive. gjinë.

Hooded sweatshirt Puma Evostripe Hoody është zgjedhja ideale për ata që kërkojnë një kombinim të mirë të komfortit, stilit dhe performancës, e bërë me një prekje të vecantë nga Puma.