PUMA EVOESS WAIST BAG

090341-01

CORE

22.00

Përmbajtja e produktit:

Kjo çantë beli nga PUMA është një zgjedhje e shkëlqyer për të mbajtur gjërat tuaja të nevojshme në mënyrë të organizuar dhe të lehtë gjatë udhëtimeve tuaja të përditshme. Dizajnuar me një stil modern dhe praktik, kjo çantë ofron një kombinim të shkëlqyer të stilit dhe funksionalitetit.

Materiale të cilësisë së lartë dhe një përshtatje e përkryer bëjnë që kjo çantë të jetë ideale për aktivitetet tuaja të përditshme. Perfekte për shëtitje, udhëtime në qytet ose udhëtime të gjata, PUMA EVOESS WAIST BAG është zgjedhja e duhur për të mbajtur gjërat tuaja të nevojshme ngjitëse dhe të stiliuar.