PUMA ESS SMALL LOGO TEE

586669-69

CORE

20.00

Përmbajtja e produktit:

Ky t-shirt nga Puma është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që duan të kombinojnë stilin dhe komoditetin në një veshje të vetme. Me një dizajn të thjeshtë dhe një logo të vogël Puma në anën e sipërme të gjoksit, ky t-shirt ofron një pamje të paster dhe të sofistikuar.

Materiale të cilësisë së lartë dhe një përshtatje e përkryer e bëjnë atë të përshtatshëm për përditshmërinë tuaj të përditshme. Perfekt për përdorim në palestër, stërvitje ose për një pamje të shkëlqyer casual, PUMA ESS SMALL LOGO TEE është një shtesë e përshtatshme në garderobën tuaj.