PUMA ESS+ METALLIC LOGO TEE

848303-83

CORE

25.00

Përmbajtja e produktit:

Ky t-shirt nga Puma është një kombinim i shkëlqyer i elegancës dhe komoditetit. Dizajnuar me një logo metalike të shquar, PUMA ESS+ METALLIC LOGO TEE sjell një ndikim të veçantë të modës në garderobën tuaj casual.

Materiale të buta dhe përshtatja e përkryer bëjnë këtë t-shirt një zgjedhje të shkëlqyer për përditshmërinë tuaj të përditshme. Stili i thjeshtë dhe detajet e hollësishme bëjnë këtë t-shirt një shtesë tërheqëse në koleksionin tuaj të veshjeve sportive.