PUMA CORE UP MINI GRIP BAG

090278-01

CORE

33.00

Përmbajtja e produktit:

Kjo çantë e vogël nga PUMA është një zgjedhje e shkëlqyer për të mbajtur pajisjet tuaja të nevojshme gjatë aktiviteteve tuaja sportive ose përditshmërisë së përgjithshme. Dizajnuar me një formë të vogël dhe praktike, kjo çantë ofron një mënyrë të lehtë për të mbajtur dhe organizuar gjërat tuaja.

Materiale të cilësisë së lartë dhe një përshtatje e përkryer bëjnë që kjo çantë të jetë zgjedhja e duhur për përdorim të përditshëm. Perfekte për shëtitje rreth qytetit, stërvitje në palestër, ose për udhëtime të shkurtra, PUMA CORE UP MINI GRIP BAG do të jetë partneri juaj i besueshëm në çdo rrethanë.