PUMA CORE UP HALF MOON BAG

090282-01

CORE

30.00

Përmbajtja e produktit:

Kjo çantë nga PUMA është një zgjedhje e shkëlqyer për të mbajtur gjërat tuaja të nevojshme me stil dhe lehtësi gjatë udhëtimeve tuaja. Dizajnuar me një formë gjysmë-hënore dhe një dizajn të thjeshtë, kjo çantë ofron një mënyrë të lehtë dhe të rehatshme për të mbajtur dhe organizuar gjërat tuaja.

Materiale të cilësisë së lartë dhe një përshtatje e përkryer bëjnë këtë çantë të jetë zgjedhja e duhur për përdorim të përditshëm. Perfekte për shëtitje rreth qytetit, udhëtime të shkurtra, ose për të shfaqur një pamje të shkëlqyer casual, PUMA CORE UP HALF MOON BAG do të jetë shtesë e përshtatshme në garderobën tuaj.