PUMA CLASSIC HOODED TRACKSUIT TR CL

673699-01

CORE

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

PUMA CLASSIC HOODED TRACKSUIT TR CL: Stil i klasës dhe komoditet i pamatshëm! Këto trenerka me duks Puma sjell një prekje të shtuar të stilit dhe komoditetit në garderobën tënde sportive. Dizajnuar me kujdes dhe me logon ikonike të Puma, ky trening ofron një pamje të përsosur të ndërthurur me një performancë të garantuar. Materialet cilësore dhe detajet e hollësishme bëjnë këto trenerka një zgjedhje të shkëlqyer për ata që dëshirojnë një kombinim të përkryer të stilit dhe funksionalitetit.