PUMA CAVEN 2.0 JR

393837-05

CORE

55.00

Përmbajtja e produktit:

PUMA CAVEN 2.0 JR është një model i ri dhe i freskët i atleteve sportive, i posaçërisht i dizajnuar për të përshtatur nevojat dhe shijet e të rinjve. Këto atlete përdorin teknologjinë e avancuar të Puma për të ofruar një kombinim të shkëlqyeshëm të komfortit dhe performancës gjatë aktiviteteve të tyre të përditshme.

Dizajni i CAVEN 2.0 JR përdor ngjyra të ndritshme dhe detaje të freskëta, duke krijuar një pamje tërheqëse dhe të ri-energjizuese. Materialet cilësore dhe konstruksioni i qëndrueshëm e bëjnë këtë këpucë një zgjedhje të sigurtë për lojtarët e rinj të sporteve të ndryshme.

Sistemi i përmirësuar i amortizimit dhe shtylla e qëndrueshme bëjnë këto këpucë të përshtatshme për lëvizje aktive dhe lojë dinamike. PUMA CAVEN 2.0 JR është jo vetëm një zgjedhje e shkëlqyeshme sportive, por gjithashtu një deklaratë e stilit për të rinjtë e sotëm.