PUMA CALI DREAM LTH WNS

392730-21

PRIME

100.00

Përmbajtja e produktit:

Këto atlete nga PUMA janë një përfaqësim i përsosur i stilit ikonik dhe inovacionit të fundit. Dizajnuar me një kombinim të butë të lekures dhe ngjyrave të ndritshme, CALI DREAM LTH WNS ofron një pamje të shkëlqyer dhe një performancë të përshtatshme për çdo moment.

Teknologjia e fundit dhe dizajni i tyre modern bëjnë këto atlete ideale për çdo aktivitet të përditshëm. Perfekte për shëtitje në qytet, takime me miqtë, ose për një pamje të shkëlqyer casual, PUMA CALI DREAM LTH WNS do të jetë shtesë e mrekullueshme në garderobën tuaj.