PUMA AXIS WAIST BAG

079671-01

PRIME

Original price was: €30.00.Current price is: €21.00.

Përmbajtja e produktit:

Kjo çantë beli nga PUMA është një zgjedhje e shkëlqyer për të mbajtur gjërat tuaja të nevojshme me komoditet dhe stil gjatë udhëtimeve të përditshme në qytet. Dizajnuar me një pamje moderne dhe një formë të përshtatshme për rrethin e belit, ky aksesor ofron një mënyrë të lehtë dhe të rehatshme për të mbajtur esencialet tuaja.

Materiale të cilësisë së lartë dhe një përshtatje e përkryer bëjnë këtë çantë të jetë zgjedhja e duhur për aventurat tuaja urbane. Perfekte për udhëtime në qytet, koncerte, ose udhëtime të shkurtra, PUMA AXIS WAIST BAG është pjesë e rëndësishme e garderobës suaj për një pamje të stilizuar dhe të organizuar.