PULSEBOOST HD WNTR M

EF8904

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik/ Najlon

Pjesa e poshtme: Gomë

Ndjeni ritmin e qytetit nën këmbët tuaja. Këto atlete ofrojnë rehati të qëndrueshme për vrapimin në çdo mot. Ato kanë një të sipërme najloni që e nuk e merr lagështinë dhe dëborë. Vrimat e jashtme ndihmojnë për të mbajtur këmbët të sigurta në kushte të lagështa ose të rrëshqitshme.