PRO MADNESS SHR

FL0928

BASKETBALL

24.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Vishini këto shortse basketbolli dhe gjeni ritmin tuaj. Këto shortse adidas thithin lagështi për t’ju mbajtur të rehatshëm ndërsa luani në të dy skajet e drurit të fortë. Shijojeni lojën pa asnjë shpërqëndrim.