PRIMEKNIT TEE W

GK3754

RUNNING

25.00

Përmbajtja e produktit: 

Poliester i ricikluar 71% / Najllon 22% / Material elastik 7%

Përqendrohuni plotësisht në vrapimin tuaj. Kjo bluzë adidas nuk kufizon lëvizjet tuaja për t’u përqendruar. Materiali i përsosur dhe i thurur ndihet këndshëm i butë në lëkurë dhe është i përsosur për distanca të gjata.

Ky produkt është Primegreen: i bërë me materiale të ndryshme funksionale riciklimi.