PRIMEBLUE M20

GK1980

RUNNING

20.00

Përmbajtja e produktit:  

Poliester i ricikluar 100%

Garë për t’i dhënë fund mbeturinave plastike dhe garë për të fituar. Dyjat nga këto janë qëllimet tona në adidas. Pëlhura e butë iu bën të ndjeni rehati. Ndjehuni mirë duke e ditur se çdo hap që bëni është një hap i vogël për planetin. Këto shortse janë bërë me materiale të ricikluara.

Ky produkt është bërë me Primeblue, një material i ricikluar me performancë të lartë i bërë pjesërisht me Parley Ocean Plastic.