PREMIUM SHORT

GN3366

ORIGINALS

48.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk organik 100%

Arti i thjeshtësisë dhe i stilit. Ky stil minimalist është krijuar nga pambuku i kualitetit më të lartë. Një vështrim dhe ndjesi gjithë rehati vjen me këto shortse adidas.