PREDATOR CLUB L TF J

IG5437

FOOTBALL/SOCCER

50.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e sipërme sintetike me elementë Strikeprint
Veshje tekstili
Pjesa e jashtme gome për terren artificial
Përmban të paktën 20% përmbajtje të ricikluar

Loja ka të bëjë me golat, dhe këto atlete futbolli janë krijuar për të gjetur rrjetën.   Synoni përsosmërinë në adidas Predator krejtësisht të ri. Me një shtresë shkume për rehati dhe elemente Strikeprint në anën e mesme, pjesa e sipërme sintetike e këtyre atleteve të të rinjve duket dhe ndjehet vërtet. Ulur poshtë, një shollë e jashtme prej gome siguron që të jeni gjithmonë në pozicionin e përsosur për të marrë në shënjestër. Ky produkt përmban të paktën 20% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.