PRED GL TRN J

IQ4029

FOOTBALL/SOCCER

23.00

Përmbajtja e produktit:

Synoni goditjet me grushta dhe trajtimin e përsosur të topit në këto doreza portieri Predator nga adidas. Tekstura e zbërthyer me definicion të lartë në prapavijë shton saktësinë e hapësirave.

Një rrip fiks, gjysmë-mbështjellës ju mbyll për stërvitje të sigurt. Një minimum prej 50% të këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme.