PRED GL LGE

IN1600

FOOTBALL/SOCCER

75.00

Përmbajtja e produktit:

URG 3.0 latex
Mbështetje dore me fashë elastike
Rrip dore me gjysmë mbështjellje
Mbërthim i zgjatur nga lateksi në gishtin e madh

Ndaloni gjuajtjet në gjurmët e tyre me dorezat e portierit adidas të krijuara për të dominuar. Të krijuara për të përmirësuar trajtimin tuaj gjatë ndeshjeve, këto doreza futbolli të Ligës Predator vijnë me një rrip dore gjysmë të mbështjellur për t’ju ndihmuar të gjeni një përshtatje të rehatshme. Palma e lateksit URG 3.0 siguron thithjen e goditjeve dhe kapjen për përdorim të sigurt. Backhand-i i thurur përfshin elementë silikoni për grushta të saktë.