POWER VI

HB1324

NOT SPORTS SPECIFIC

30.00

Poliester i ricikluar 100%

Balanconi punën dhe luani me këtë çantë shpine adidas. E gjerë dhe e thyer, mban lehtësisht pajisjet tuaja të palestrës, gjërat e domosdoshme të fundjavës ose nevojat e punës. Ndarja e brendshme e laptopit e mbushur ju lejon të paketoni gjithçka që ju nevojitet në një çantë të lëmuar.