PHX JACKET II W

DY0051

RUNNING

30.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester 68% / Poliester i recikluar 20% / Material elastik i dyfishtë 12%

Kjo xhaketë e lehtë është e ndërtuar me  kapuç dhe  siguron lëvizje të lirë dhe natyrore.