PERSISTAR FITJR

BR5828

SWIM

8.00

Përmbajtja e produktit:  

Të dizajnuara për notin, këto syze për të rinjtë ofrojnë një fushë të gjerë shikimi për t’ju ndihmuar të shihni qartë se çfarë po ndodh në korsinë tuaj. Pjesa e hundës dhe rripi i dyfishtë janë të rregullueshme për një përshtatje të rehatshme dhe të personalizuar.