PERF GLOVES

CY6802

NOT SPORTS SPECIFIC

10.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Dorëza për dimër nga adidas që ju bën të ndiheni ngrohtë dhe komod gjatë motit të ftohtë.