PER NO-SH T 3PP

AA2311

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 60% / Poliester 36% / Material elastik 3% / Najlon 1%

Të bëra për të ofruar komoditet gjatë gjithë ditës, këto palë të çorapeve mbajnë këmbën tuaj të ngrohtë dhe të freskët.