PER ANKLE T 3PP

AA2320

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 60% / Poliester 36% / Material elastik 3% / Najlon 1%

Të bëra për të ofruar rehati gjatë gjithë ditës, këto palë të çorapeve shumë-ngjyrëshe mbajnë këmbën tuaj të ngrohtë.
Logoja që permbajnë u jep një pamje të freskët dhe moderne.