PE DAD CAP

IC3031

ORIGINALS

Original price was: €28.00.Current price is: €20.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Duke dhënë atmosferë të këndshme, kjo kapelë adidas ka një dizajn të paketuar dhe stil minimalist. Pambuku premium dhe një shirit djersës që largon lagështinë ju mbajnë rehat.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.