PARLEY GRAP TEE

DV2963

TENNIS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Poliester i recikluar 100%

Kjo bluzë është e ndërtuar me pëlhurë të shtrënguar për lagështi dhe ka qepje të zhvendosura përpara që zvogëlojnë ndryshimin gjatë stërvitjeve.