PANTS

IA6437

ORIGINALS

Original price was: €60.00.Current price is: €42.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Ju ndoshta e keni thënë më parë – se do të dëshironit të vishnit pantallona komede me gjithçka. Këtu është marrëveshja: ju mundeni. Me këto pantallona adidas, ju mund t’i përzieni dhe t’i kombinoni ato me çdo gjë, nga një xhaketë sportive, një bluzë e madhe deri te një kopsa e përshtatur. Beli i lartë jo vetëm që ofron rehati, por gjithashtu ofron edhe më shumë shkathtësi në mënyrën se si stiloni vrapuesit minimalistë. Ata janë të gjitha për lojën, kështu që ne ju sugjerojmë të bëni pikërisht këtë.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.