PANTS

IC6135

ORIGINALS

28.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70% , / Poliester i ricikluar: 30%

Filloni ditën me rehati të lehtë me këto pantallona adidas. Ato paraqesin detaje të dizajnit të nxjerra nga arkivat dhe të ri-imagjinuara për një pamje të re të rrobave të pritjes. Pavarësisht nëse thjesht po e merrni me sport apo jeni jashtë, modeli ikonik me 3 vija dhe Trefoil i qëndisur do të përsërisin stilin tuaj MVP.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.