PANTS

HK2861

ORIGINALS

25.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Këto pantallona adidas janë ato që ju bëjnë të mos mendoni dy herë, mjafton t’i kemi . Ti e di që do të dukesh mirë dhe do të ndihesh mirë, sepse ndërtimi minimalist dhe i butë kujdeset për të gjitha.