PANEL TRF TEE G

GD5806

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Kjo maicë adidas për meshkuj vjen si trashëgimi e fanelave sportive të viteve 90′. Japin një pamje të bukur dhe mund të kombinohen me çfarëdo.