PADDED VEST

HL9217

ORIGINALS

56.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Gjeni këtë jelek adidas për të arritur ekuilibrin e përsosur në ditët e freskëta. Izolim i butë dhe një jakë e lartë mbrojtëse kundër ajrit të ftohtë.