P ESS FLEECEJKT

II5807

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar, Lesh Polar: 100%

Kjo xhaketë prej leshi Premium Essentials ndihet aq mirë sa duket. Mbërtheni me zinxhir në lesh që mban të ftohtin larg dhe stil që mbetet klasik. Xhepat në të dyja anët u japin duarve një vend për të pushuar, dhe forma e lirshme krijon një pamje dhe ndjesi të rastësishme. Një mikro Trefoil në gjoks ju lidh me historinë e sportit dhe krijimtarisë adidas. Për veshjen e përditshme ose udhëtimin, kjo xhaketë është vendosur të bëhet shoqëruesi juaj i vazhdueshëm.

Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.