OZWEEGO J

EE7775

ORIGINALS

90.00 63.00

SKU: EE7775

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Atletet Ozweego marrin stilin e fundvitit ’90 dhe të ’00 për ti dhënë një drejtim të ri, duke bashkuar elemente retro me linja dizajni futuristik. Ata vijnë në një përzierje të rrjetës, kamoshit dhe një materiali termoplastik. Mbështetja e synuar në këmbë dhe thembra bën një udhëtim jashtëzakonisht të rehatshëm.