OZWEEGO J

IE2780

ORIGINALS

Original price was: €90.00.Current price is: €63.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Linjat e guximshme të shtresës së mesme bënë që OZWEEGO të dallohej për herë të parë në fund të viteve ’90 dhe bëjnë po aq ndikim sot. Pjesa e sipërme është bërë me zbehje të theksuara shumëngjyrëshe për një shpërthim shtesë.